Publicăm advertoriale SEO pe cele mai importante 500 de site-uri din România. Afacerea ta online ajunge pe prima pagină în Google!

Ce înseamnă un advertorial SEO?

Un advertorial SEO este un articol pozitiv despre afacerea ta publicat pe site-uri cu mare influență (de exemplu, pe protv.ro, antena3.ro, b1tv.ro etc.). Cum te ajută aceste articole?

  1. Îți construim un profil de back-link-uri care să te propulseze pe prima pagină în Google,
  2. Atunci când oamenii caută informații despre afacerea ta, găsesc aceste articole pozitive pe site-uri de renume.

Un advertorial SEO rămâne postat pentru totdeauna pe acele site-uri bine cotate. Așadar, plătești o singură dată pentru publicarea sa, însă vei obține avantajele de mai sus pentru totdeauna.

articole pentru backlink SEO - SEO Words

Diferența dintre reclamele plătite și publicarea de advertoriale SEO

Atunci când plătești publicitate pe Google sau pe Facebook, obții vânzări exact atât timp cât plătești reclamele. În momentul în care nu mai plătești reclamele, vânzările tale dispar. Indiferent cât ai investit deja în Google și Facebook, nu mai contează. Atunci când te oprești din a plăti reclamele, încetează brusc și vânzările tale.

În schimb, atunci când publici un advertorial SEO, oamenii te găsesc pe internet tot timpul. Ești vizibil pentru toată viața cu o singură plată pentru publicare. Indiferent că mai publici sau nu advertoriale în continuare, ce ai publicat deja rămâne online și îți aduce venituri în continuare. Așadar, aceasta nu este o investiție doar pentru moment, ci o investiție pe termen lung.

De asemenea, atunci când plătești reclame, nu te ajută cu nimic la SEO. Dacă ești organic pe Google pe pagina 20, tot acolo vei rămâne, chiar dacă plătești sume impresionante pentru acele reclame.

În schimb, advertorialele SEO te ridică în pagină pe Google. Dacă ești pe pagina 20 acum și îți creezi în câteva luni un profil frumos de back-link-uri, ai șanse extrem de mari să ajungi pe prima pagină în Google. Și știi care e frumusețea când ești pe prima pagină? Ai vânzări zilnice fără să trebuiască să mai cheltuiești vreun leu pe reclame.

scriere articole SEO pentru publicare - SEO Words

Avem cea mai prietenoasă ofertă de publicare advertoriale SEO!

Un advertorial te poate costa și 25 de lei și 500 de lei și 2000 de lei. Diferența este următoarea:

  • site-urile ieftine îți aduc puțin avantaj SEO sau chiar deloc,
  • site-urile medii îți aduc avantaj SEO consistent,
  • site-urile premium te propulsează pe prima pagină în cel mai scurt timp.

Cel mai bine este să ai un mix de site-uri medii și site-uri premium din nișa ta pe care să publici. Aceasta este rețeta succesului pentru o afacere care chiar vinde online.

Spune-ne bugetul tău lunar, indiferent că este de 300 lei, 1000 lei, 3000 lei sau orice altă sumă, iar noi îți construim mixul de site-uri perfect pe care să apari cu articolele tale. SEO Words lucrează în interesul clienților săi, inclusiv în interesul tău.

Îți putem publica articolele scrise de tine sau putem chiar noi să îți scriem articole optimizate SEO pentru publicare, așa încât să mergi la sigur cu rezultatele strategiei tale.

Contactează-ne și hai să începem să îți construim profilul de back-link-uri pentru SEO!